Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Rekryteringstest ProfileXT ® – för test och utveckling

september 9 @ 09:30 - 17:00

rekryteringstest-for-test-och-utveckling

Rekryteringstest ProfileXT ® – certifiering för test och utveckling av medarbetare

Rekryteringstest ProfileXT® ger din organisation rätt person på rätt plats. Rekrytering, onboarding, bemanning och karriärutveckling säkras i ett och samma valida verktyg.

ProfileXT® testar kandidater inför anställning. Det är även perfekt vid behov av omplacering samt för utveckling och coaching av befintliga medarbetare. Testet baseras på kravprofiler – önskvärda egenskaper för olika tjänster. Det kan genomföras helt digitalt och ger en mängd olika rapporter för olika faser av en anställning.

Testning och utbildning i verktyget sker i samarbete med Profiles International Sweden. Profiles International är en av världens största test- och analysleverantörer, verksamt i 125 länder på 40 olika språk, alla tillgängliga även i Sverige. Behöver du testa kandidater på olika språk är alltså Profiles din perfekta leverantör av rekryteringstest.

I do tillhandahåller testning och återkoppling kring kandidater samt coaching och utveckling med PXT®. För optimal kostnadseffektivitet vid större behov rekommenderar vi att chefer, HR-funktion, konsulter och rekryterare certifierar sig i användning och återkoppling. Efter genomförd certifiering finns möjligheter att köpa tester via I do eller att investera i eget testsystem. Det ger möjligheten att branda, testa, sätta egna kravprofiler på tjänster samt kostnadsfri rapporthantering.

Rekryteringstest ProfileXT ® – certifieringsutbildning

En certifieringsutbildning ger Dig kompetens att använda verktyget ProfileXT ®, återkoppla kring rapporteringen och således ett effektfullt stöd i rekrytering och utveckling av medarbetare.

Läs om hur certifieringsutbildningen går till

Nästa utbildning:
Torsdag 9 september 2021 kl 10.00-17.00, utbildningsdag ett.
En dags uppföljning ca tre veckor efter det, dvs en dag i juni.
Certifieringen genomförs i små grupper för ökad kvalitet, inlärning samt säkerhet. Vi ses i Stockholm, i anpassade lokaler med max fem deltagare. Behov av digital utbildning? Hör av dig.

Utbildningsledare:
Peter Moberg och Mona Berggren.

Investering:
17 900 kr för kunder utan avtal, 13 900 kr för avtalskunder med eget system.
Kostnaderna är exkl moms, faktureras och betalas vid anmälan. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till kollega.
Om ni är två eller flera från samma företag så betalar den/de andra endast halva kursavgiften. Vid omcertifiering likaså.

Välkommen med din anmälan

Vill du hellre ringa? Mona Berggren tel. 0700-915960

Detaljer

Datum:
september 9
Tid:
09:30 - 17:00

Plats

Metanoova Center
Götgatan 11
Stockholm, 116 46
+ Google Map