Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Rekryteringstest ProfileXT® – för test och utveckling

oktober 25 @ 09:30 - 17:00

rekryteringstest-for-test-och-utveckling

Rekryteringstest ProfileXT® – din certifiering för test och utveckling av medarbetare

Rekryteringstest ProfileXT® resulterar i rätt person på rätt plats i din organisation! Du säkrar rekrytering, onboarding, bemanning och karriärutveckling i ett och samma valida verktyg.

ProfileXT® testar kandidater inför anställning på ett professionellt sätt. När befintliga medarbetare behöver omplaceras, utvecklas och coachas är rapporterna ett perfekt stöd. Testet baseras på kravprofiler – önskvärda egenskaper för olika tjänster. Det genomförs helt digitalt och ger en mängd olika rapporter för olika faser av en anställning.

Testning och utbildning i verktyget sker i samarbete med Profiles International Sweden. Profiles International är en av världens största test- och analysleverantörer, verksamt i 125 länder på 40 olika språk, alla tillgängliga även i Sverige. När kandidater behöver testas på olika språk är alltså Profiles din perfekta leverantör av rekryteringstest.

I do tillhandahåller testning och återkoppling kring kandidater samt coaching och utveckling med PXT®. Vi rekommenderar att du som är chef, HR-funktion, konsult eller rekryterare certifierar dig i användning och återkoppling. Det ger optimal kostnadseffektivitet vid behov av testning i större utsträckning. Tester köps via I do efter genomförd certifiering. Din organisation väljer med fördel annars att ha eget testsystem. Det ger möjligheten att branda, testa, sätta egna kravprofiler på tjänster samt kostnadsfri rapporthantering.

Rekryteringstest ProfileXT® – certifieringsutbildning

Du får kompetens att använda verktyget ProfileXT ® och återkoppla kring rapporteringen när du har certifierat dig. Och således ett effektfullt stöd i rekrytering och utveckling av medarbetare.

Läs om hur certifieringsutbildningen går till

Nästa utbildning:
Onsdag 25 Oktober kl 9.30-17.00 i Nacka Strand, Stockholm, utbildningsdag ett. En dags digital uppföljning sker ca 2 veckor efter.
Certifieringen genomförs i små grupper för ökad kvalitet, inlärning samt säkerhet. Vi ses i Stockholm, i anpassade lokaler med max fem deltagare. Behöver du helt digital utbildning? Hör av dig.

Utbildningsledare:
Peter Moberg och Mona Berggren.

Investering:
18 900 kr för kunder utan avtal, 14 900 kr för avtalskunder med eget system.
Kostnaderna är exkl moms, faktureras och betalas vid anmälan. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till kollega.
Om ni är två eller flera från samma företag så betalar den/de andra endast halva kursavgiften. Vid omcertifiering likaså.

Välkommen med din anmälan

Vill du hellre ringa? Mona Berggren tel. 0700-915960

Detaljer

Datum:
oktober 25
Tid:
09:30 - 17:00

Plats

Cylindervägen 18, Nacka Strand
Cylindervägen 18, Nacka Strand
Nacka Strand, Sverige
+ Google Map