Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

DISC PPI™ Färgerna Certifieringsutbildning

maj 5 @ 10:00 - 17:00

DISC-PPI-Fargerna

DISC PPI™ Färgerna onsdag 5 maj 2021

samt en halv dags uppföljning kl 13-17 cirka 3 veckor efter dag 1 (bokas under dag 1). Kursen körs online om gruppen vill!

Målgrupp/behov utbildning i DISC PPI™ Färgerna: DISC är världens mest använda verktyg för team, ledare och medarbetare som vill öka sina prestationer samt utveckla sin självkännedom och kommunikation. DISC-verktyget är både enkelt och kraftfullt, används för att coacha och utveckla medarbetare/team, förebygga och hantera konflikter. Många har börjat använda DISC som ett sätt att matcha beteendedrag för att bygga mångkompetenta team. Utbildningen gör dig certifierad i användande och återkoppling av DISC-analyser.

Upplägg: Bakgrund och uppbyggnad av DISC-modellen (PPI™, Profiles Prestationsindikator och PPI Team). Vi går igenom användningsområden, eget resultat och återkoppling samt tränar i att återkoppla. Vi genomför kursen i små grupper för hög kvalitet och inlärning.

Förberedelse/hemarbete: Gör en egen DISC PPI™-analys före dag 1. Mellan kursdag 1 och 2 bjuder du som deltagare på en eller två PPI™-analyser för övningsklienter och tränar återkoppling på dem så att certifiering och diplomering kan göras.

Tid och plats: Dag 1 onsdag 5 maj 2021 kl 10-17. Uppföljningshalvdag kl 13-17 ca 3 veckor därefter, datum fastställs under dag 1.

Kursledare: Peter Moberg och delvis Mona Berggren.

Kostnad: Avtalskunder betalar 6 500kr för Utbildning i DISC PPI™ Färgerna inklusive 3 st DISC PPI™.
Saknas avtal med oss kostar kursen 9 900 kr inklusive 3 st DISC PPI™ analyser.
Anmälan är bindande, men kan överlåtas.

Mer om utbildning i DISC PPI™ Färgerna här.

Varmt välkommen!
Peter Moberg (peter.moberg(at)idoab.se) & Mona Berggren (mona.berggren(at)idoab.se) telefon 0700-915 960

Detaljer

Datum:
maj 5
Tid:
10:00 - 17:00
Evenemang Taggar:

Plats

Götgatan 11, 116 46