Loading Events

« All Events

DISC-analys utbildning

september 5 @ 09:30

DISC-analys utbildning

DISC-analys utbildning – certifiering i färgerna

Utbildning ger insikt i hur man ökar prestation samt utvecklar kommunikation och självkännedom. DISC är en beteendeanalys som ibland kallas för ”färgerna”. De fyra färgerna är röd (Dominant), gul (Influential), grön (Steady) och blå (Compliant).

DISC PPI™ är validerat och världens mest använda verktyg för team och ledare som vill öka sina prestationer, utveckla sin självkännedom och kommunikation. Analys och rapporter finns enkelt tillgängliga på 40 språk. Analysen genomförs helt digitalt och ger en mängd olika rapporter.

Analyser och utbildning i DISC PPI™ sker i samarbete med Profiles International Sweden. Profiles International är verksamt i 125 länder och en av världens största test- och analysleverantörer. Oavsett om du behöver analyser på svenska eller flera olika språk är de alltså den perfekta leverantören av DISC-analyser.

I do genomför analyser och återkoppling för DISC PPI™ i såväl större som mindre omfattning. Men för din optimala kostnadseffektivitet rekommenderar vi certifiering i användning och återkoppling, en DISC-analys utbildning. Den är speciellt lämplig för rekryterare, konsulter att chefer och HR. Efter genomförd certifieringsutbildning finns möjlighet att köpa tester via I do eller att investera i eget testsystem. Det senare ger möjligheten att branda, skicka analyser, och genomföra kostnadsfri rapporthantering.

DISC-analys utbildning – certifiering i DISC PPI™

Certifieringsutbildningen ger kompetens och rättighet att använda verktyget DISC PPI™ på ett professionellt sätt. Alltså rätt att genomföra och återkoppla kring DISC-rapporterna. Med djupare kunskap är ”färgerna” ett perfekt verktyg för att skapa förståelse för olika kommunikationsstilar bland medarbetare, fördjupa samarbete och prestation, hantera stress och även använda som stöd i konflikthantering.

Läs om hur certifieringsutbildningen går till

Nästa utbildning:
Torsdag 5 Swptember 2024 kl 09.30-17.00
En halv dags digital uppföljning cirka tre veckor efter det.

Utbildningsledare:
Mona Berggren.

Investering:
9 900 kr för kunder utan avtal, 6 900 kr för avtalskunder med eget system.
Kostnaderna är exkl moms, faktureras och betalas vid anmälan. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till kollega.
Om ni är två eller flera från samma företag så betalar den/de andra endast halva kursavgiften. Vid omcertifiering likaså.

Välkommen med din anmälan

Vill du hellre ringa? Mona Berggren tel. 0700-915960

Details

Date:
september 5
Time:
09:30

Venue

Cylindervägen 18, Nacka Strand
Cylindervägen 18, Nacka Strand
Nacka Strand, Sverige
+ Google Map