Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Certifieringsutbildning ProfileXT (PXT)

oktober 18 @ 09:30 - 17:00

Torsdagen den 18 okt + uppföljning 1 dag i nov 2018

Lär dig marknadens mest utvecklade jobbmatchningstest!

Målgrupp/behov: Verktygen lämpar sig för dig som är konsult, rekryterare, HR-funktion eller chef. Några av många användningsområden är för att analysera individ, grupp eller organisation, rekrytera, bemanna och omplacera samt för att utveckla djupare insikter, coacha för framgång mm. Med PXT får du en optimal funktion för jobbmatchning mot specifika positioner och kravprofiler. Har du vårt system får du branding och gratis rapport- och kravprofilhantering.

PXT ger en djup och objektiv insikt genom att mäta:

  • Tankesätt (begåvning och logik)
  • Inlärning
  • Beteendedrag
  • Yrkesintressen
  • Matchning mot kundanpassade kravprofiler

Upplägg: Bakgrund och uppbyggnad av PXT samt stöd för framtagande av matchningsbara kravprofiler. Genomgång av verktygen, träning i återkoppling, rapporters användningsområden samt Profiles Assessment Center.Förberedelse/hemarbete: Gör en egen PXT. För nya kunder skickar vi ut en länk, meddela oss vilken tjänst du vill matchas mot och vi tar fram rapporter. Är du avtalskund: gör en PXT i ert system, vi meddelar vilka rapporter du behöver. Identifiera 2 personer som du ska låta göra en PXT med (som övningsklient).

Tid och plats: 09.30-17.00 dag 1 och uppföljning bokas med gruppen ca 3 veckor senare, prel 14 nov. Välkommen till Profiles Internationals kontor på Engelbrektsplan 2, vån 3. Stockholm. Portkod meddelas i bekräftelsen.

Kursledare: Peter Moberg och delvis Mona Berggren

Kostnad: Pris för avtalskunder är 13.900:-. För kunder utan avtal är priset 17.900:- inkl 3 tester. Om ni är 2 från samma företag så betalar den andra endast 50% av kursavgiften. Vid omcertifiering betalar du endast halva kostnaden. Kostnaderna är exkl moms och faktureras och betalas vid anmälan. Anmälan är bindande men kan överlåtas till kollega.

OSA: senast den 5 okt till info@profilesinternational.se eller till Mona Berggren tel. 0700-915960.

Detaljer

Datum:
oktober 18
Tid:
09:30 - 17:00